Gym och Relax

ALLMÄN INFORMATION

Brf Trumspelaren har en lokal med relax & gym. Lokalen ligger på baksidan av Mhg 92. För att få tillträde till anläggningen måste du betala en årsavgift om 200kr/år. Avgiften kommer på avin och löper vidare fram till uppsägning som ska ske senast oktober året innan. I samband med betalning får du en behörigheten tillagd på din tagg/taggar nr 1 och nr 2. Behörigheten får du på Trumspelarens boendekontor. Du använder din tagg för att komma in i dessa lokaler.

Vill du inte ha tillgång mer till Relax och Gym måste du anmäla det till föreningens kontor personligen för avregistrering.

Det är endast medlemmar och boende som har tillträde till Relax och Gym. Missbruk av dessa lokaler medför att man blir avstängd. För att kunna boka via hemsidan behöver du ett konto, vilket du kan få genom att besöka kontoret eller skicka ett mail till medlemskontakt@trumspelaren.se.

Öppettider är 07:00 – 21:00.

Gym och Relax ansvarig: Claes Bengtsson Mhg 68


RELAXEN

Relaxdelen består av en bastu med avkopplingsrum. Där finns omklädningsrum och dusch. Lokalen kan bokas vissa tider för privat bruk. Bokning av relaxen sker via valfri bokningstavla inom föreningen alternativt via webben. Allt sker på samma sätt som vid bokning av tvättstugorna. De bokningsbara tiderna är på vardagar 9 – 21 (7 – 21 på helgen) i två timmars pass. Den som har bokat bastuavdelningen har alltid företräde till rummet under bokad tid.


GYMMET

Anläggningen innehåller en gymdel samt ytterligare ett aktivitetsrum. Gymmet är utrustat med maskiner såväl som med fria vikter. Det innersta rummet kan nyttjas efter eget behag tex motion, gymping eller liknande. I anslutning till gym finns separata omklädningsrum inklusive dusch för herr och dam.

Om du vill påverka utrustningen i gymmet, vänligen kontakta gymkommitéen på medlemskontakt@trumspelaren.se


KARTA