Övernattningsrum

ALLMÄN INFORMATION

Brf Trumspelaren har på gaveln av Munkhagsgatan 90A ett övernattningsrum för uthyrning. I rummet finns 4 sängplatser. 2 stycken i våningssäng och 2 stycken i en bäddsoffa. Det finns WC och ett litet pentry med kaffebryggare och enklare servis för frukost med mera. Eget sänglinne skall användas. Brandvarnare och brandsläckare finns.


BOKNING

Rummet bokas via Trumspelarens boendekontor alternativt via webben. Nycklar hämtas och betalning görs på Trumspelarens boendekontor senast onsdagen före hyrtillfället då nyckel erhålls efter fullgjord betalning.

För att kunna boka via hemsidan behöver du ett konto, vilket du kan få genom att besöka kontoret eller skicka ett mail till medlemskontakt@trumspelaren.se


REGLER

Medlem som har bokat övernattningsrummet är ansvarig för att rummet:

– endast används för tillfällig övernattning
– ej används som festlokal
– städas och återställs efter användning.

Vid missbruk kan medlem bli ersättningsskyldig för ev städning/återställning och onormalt användande. Det åligger varje hyresgäst av lokalen att städa efter sig. Hyresgästen förbinder sig att svara för eventuella skador på lokal och inventarier som kan uppstå genom eget förvållande.

Vid bristfällig städning debiteras hyresgästen en avgift för städning och återställning
med minst 500:-.


TILLTRÄDE

Tillträde till rummet sker from kl.12.00 på ankomstdagen. Rummet skall vara utrymt och återställt senast kl.11.00 på avresedag.


AVGIFT

Det kostar 300kr/natt att hyra övernattningsrummet.


KARTA