Tvättstugor

ALLMÄN INFORMATION

  • Alla tvättstugorna har två tvättmaskiner samt en torktumlare och ett torkrum.
  • Till tvättmaskinerna är det flytande tvättmedel och sköljmedel anslutet.
  • Tvättmedlet och vatten doseras automatiskt i maskinerna beroende på mängden tvätt som skall tvättas. Detta för att ge en optimal tvättning och minimal miljöpåverkan.
  • Tvättmedlet ingår som en del i din medlemsavgift.
  • Tvättmedlet är svanen märkt och allergitestat. Mer informaton finns i din tvättstuga.
  • Åtkomst till anläggningen får du alltid genom din tagg nr 1 och nr 2.

BOKNING

För att boka ett tvätt pass använder du din tagg (#1 alt. #2) och bokar på de terminaler som finns i anslutning till din anläggning på den gård du bor på. Du kan inte boka tvätt pass på en annan gård än den gård du bor på. Du kan bara boka ett tvätt pass i taget dock kan man boka ett tvätt-pass samt grovtvättstuga samtidigt.

För att kunna boka via hemsidan/app behöver du även ett konto, vilket du kan få genom att besöka kontoret eller skicka ett mail till medlemskontakt@trumspelaren.se

Vi har korta och långa tvätt pass. Dessa tvätt pass är samma på alla anläggningar och tvättstugor. Tiden på passet ser du vid bokningen och där kan du välja vilken typ av pass du vill ha och i vilken tvättstuga.

Det går inte att tvätta efter klockan 21. Strömmen till tvättmaskiner tillika torktumlar stängs av klockan 21. Det innebär att i god tid plocka ut din tvätt innan klockan 21.


REGLER

Tvättmaskinerna i tvättstugan är lättskötta och lätthanterliga. Tydliga markeringar och instruktioner finns på plats. Du ansvarar för anläggningen under den tid du har en tvättstuga bokad. Det är också din skyldighet att städa och att göra tvättstugan ren efter dig. Städinstruktioner finns uppsatta och städutrustning finns utplacerade i alla textilvårdsrum.

Användaren förbinder sig att svara för eventuella skador på lokal och inventarier som kan uppstå genom eget förvållande. Vid bristfällig städning debiteras medlem en städavgift om 500kr. Föreningen förbehåller även sig rätten att eftersöka medlemmar som inte följer angivna regler för textilvårdsrum. Missbruk av detta kan innebära att medlem blir avstängd från möjligheten att nyttja textilvårdsrum.

Finner du att något är trasigt eller om det är fel på maskiner med mera skall du omgående göra en felanmälan till Bredablick felanmälan. När du har gjort en felanmälan till Bredablick, sätt upp felanmäld skylten på aktuell utrustning för att på så sätt informera kommande användare.

Tvätta endast det som maskinerna är avsedda för. Grovtvätt skall endast tvättas i Grovtvättstugan. Mattor täcken mm skall alltid tvättas i Grovtvättstugan. På grund av bland annat allergier är det INTE tillåtet att tvätta tex hästtäcken dvs sånt som är starkt allergeniska, i någon tvättstuga och grovtvättstuga.


TIDER

Måndag – LördagMåndag – LördagSöndag
07:00 – 12:0007:00 – 15:0012:00 – 17:00
12:00 – 17:0015:00 – 21:00
17:00 – 21:00

PLATSER

Gård 1Gård 2Gård 3Grovtvättstuga
Mgh 60Mgh 84Mgh 120Mgh 92D (På gaveln)
Mgh 74Mgh 98Mgh 126